Kräks

publicerat i Vardagsliv

Nu kör vi sofföverdragen i tvätten. Leon har ikväll spytt ner dem så det var droppen. De behövde ju tvättas ändå så äckliga som de var. Frågan är ju om de krymper i tvätten, men det visar sig. Det stod på dem att man ej skulle maskintvätta men vi chansar. Living on the edge, lite så.

Leon som har mått så bra och haft så kul idag hos mormor och morfar kräktes flera gånger nu ikväll. Antagligen har han blivit smittad på dagis häromdagen. Jag som skulle jobba på gamla jobbet imorgon och allt, men jag får stanna hemma helt enkelt. Vi förlorar mer pengar om Oskar ska vara hemma och det vill vi inte.

Mäklaren har varit här hemma idag och fotat lägenheten.
Guuuud så fint och städat vi har det nu och har haft de senaste dagarna! Hoppas det håller i sig för jag gillar att ha det så här. Det blir spännande allt det här... Visning. Försäljning. Hur många kommer komma? Kommer vi få den såld? Med vinst eller förlust? Det återstår att se.


Kommentarer
Postat av: Ellinor

Jag tror inte ni kommer gå med förlust iaf, kanske jämt upp eller kanske en peng i vinst . Ni har så fin lägenhet, det enda negativa jag tycker är att den inte har balkong ! Men annars är den så fin!

Svar: Vi får hoppas att du har rätt! Trapporna är väl ett minus också, haha. Borde finnas hiss. Sen är det ju en nackdel att den är dyr och en viss procent måste betalas kontant och alla har inte 150 000 kr sparade..har ens någon det? haha (jag som är slös-maja)
Daniella Goretti

2013-01-18 @ 07:06:16
URL: http://lillemansmor.blogg.se
Postat av: Johanna

Hm , jo det är ju lustigt. Har 3 förband iaf så antar det är 3 hål :) skönt att dem knappt syns för dig nu :)

2013-01-18 @ 07:54:43
URL: http://Jolieee.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Till Toppen