Undran

publicerat i Leon

Jag tänkte på en grej...

Leon kommer att börja på förskola när han är ett år. Hur mycket tid där är liksom lagom? Jag tänker som så att vi måste ju jobba för att få in pengar och dagarna är väl slut på föräldrapenningen då också. Jag vill ju inte förstöra honom genom att han får vara på dagis från 7-16 varje dag. Men han kanske inte tar skada alls? Jag tänker att han är så liten och sådär, men det är väl en vanesak för honom också.


Kommentarer
Postat av: Linda

Du har ju inskolningen innan men det är ju så olika hur barnen reagerar. Dock ogillar jag verkligen att det är så stora grupper idag och jag själv känner att det kan va skönt om de lärt sig gå o så först. Men beror väl helt på din sitaution också, om du pluggar eller jobbar eller söker jobb :) är ju avsatt 15 timmar i veckan som man "får" om någon går hemma men pluggar du och har flexibla tider kan du ju alltid hämta honom tidigare :)

2012-05-09 @ 17:56:49
Postat av: linda h

Tyra börjar ju i okt, och då går ja i skolan o Jimmy jobbar. Så både hon o Alva kommer gå 7-16.30 typ. Men vi kan ju inte göra på så många sätt. De dagar ja slutar tidigare kan ju ja hämta dom tidigare. Men annars blir det fulla dagar varje dag.

2012-05-09 @ 18:03:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Till Toppen