djurvän

publicerat i Vardagsliv

Jag tror jag är en sann djurvän! För det första så mår jag så himla dåligt när jag ser döda djur på motorvägen som blivit påkörda. Det liksom hugger till i hjärtat på mig.
Att de liksom springer över vägen i samma sekund som en bil åker där. Hade de väntat en sekund till så hade de förmodligen överlevt, de små liven.

Det får mig att tänka på den där serien med djur från skogen som är på väg nånstans (vet inte vart?). Jag har för mig att den hette De vilda djurens flykt. Låten går så här också: vi är påvääääg, vi ska gå tillsammans du och jag...osv.

För det andra då, det här kanske låter lite sjukt, men det är när jag ser maskar på asfalten som har skruttnat ihop för att de inte orkade eller hann ta sig till jordens trygghet i tid innan solen kom efter regn. Usch! Tycker också synd om de maskar som kryper omkring på marken i hopp om att hitta lite jord att gömma sig i.

Tyvärr skulle jag aldrig ta i en mask, annars hade jag hjälpt varenda en jag såg!

Är jag sjuk eller?
/maskälskaren


Kommentarer
Postat av: Lina

Ja eller som när du skrev inlägget om din mammas hund som blev attackerad och dog, hur hemskt det var för dig, inte just för att hunden dog utan att just du var tvungen att vara med om det.

2012-05-03 @ 23:14:37
Postat av: linda h

Alltså helt seriöst.. vafan har du o göra inne på den här bloggen om du ändå ska vara otrevlig o kommentera helt onödiga grejjer? Om du stör dig så dant, gör dig inte besvär att kommentera. Vi läsare går in här o läser, och då inte för att kommentera något dumt, då har man inget här o göra. Fan väx upp !

2012-05-04 @ 08:22:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Till Toppen