Vattuman

publicerat i Vardagsliv

Jag var för skoj skull inne på horoskop.nu för att titta mitt horoskop. Läste lite om hur man är som Vattuman och allt stämmer ju in på mig! Mycket intressant faktiskt. Jag undrar om jag hade tyckt samma sak om jag var nåt annat stjärntecken, att man inbillar sig liksom?

Så här stod det:

Vattumannen, vattenmannen eller vattenbäraren är tänkarens tecken. Stolt, målmedveten och lojal mot sina vänner. Vattumannen är vänlig, utåtriktad och extremt oberoende, de håller sig inte bundna länge. Deras starka vilja och åsikter kan övergå i en tjurskallighet om någon går för hårt på. Oavsett detta så är de väldigt trogna och stöttande om de hamnat i rätt relation. Även om de kan komma att utveckla en djup relation så behöver de hålla på sitt privatliv och på sin självständighet. Vattumannen är uppfinningsrik och originell, de kan även vara oberäkneliga, trotsiga men samtidigt hjälpsamma.

Styrka: Målmedveten, Intellektuellt framstående, kommunicerande, förmåga att förstå abstrakta koncept

Innersta behov: Att veta och att få kunskap

Svaghet: Kan lätt få en fix idé, rebellisk, kall


Kommentarer
Postat av: Nea

Jag tror man inbillar sig, du är väl inte direkt jätte öppen och extremt oberoende. Du har ju skrivit att du inte vill gå till öppnis om du inte vet att du känner nån där. Men vänlig tycker jag att du är =)

2012-03-18 @ 11:10:40
URL: http://frokennea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Till Toppen