Dröm om tänder

publicerat i Vardagsliv
Jag drömmer väldigt ofta om mina tänder. En obehaglig dröm om ett hårt tryck i munnen och tänderna, men de lossnar aldrig. Det står massor om att tappa tänder på Google om drömtydning, men det är ju inte riktigt det jag drömmer om även om det är mina tänder.
 
Det är iallafall en återkommande dröm som jag drömmer några gånger i månaden. Vore kul om nån kunde tolka den åt mig, eftersom det uppenbart är något mitt undermedvetna vill säga mig. 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag har drömt samma sak, tusen gånger om! Nu har jag kikat i min syster drömtydar bok och kommit fram till att det har med förändringar i livet att göra. När man var liten och tappade en tand hörde det ihop med att du blev äldre och livet ändrades. Så nu kanske det helt enkelt handlar om att Leon börjar bli stor, dags för dagis & du ska återgå till ditt jobb. Vad vet jag, men det är vad boken berättat för mig! :)

Svar: Ja men jag har också läst det där på google om att tappa tänder, men denna dröm tappar jag ju inte tänderna i så jag tror inte det är samma slutsats :P
Daniella Goretti

2012-07-07 @ 12:39:45
URL: http://Www.mittljuvligahem.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Till Toppen