magjävel

publicerat i Vardagsliv
Usch och fy.. inte många timmars sömn inatt heller. Jag vaknade kl 02 av att jag hade jätteont i magen igen. Den där jäkla katarren alltså! Hade konstant ont fram tills klockan blev ca 11. Oskar var tvungen att stanna hemma från jobbet bara för detta. Jag kunde knappt räta på mig för att det gjorde så ont, och inte heller knappt ligga. Oskar gick till apoteket imorse och köpte omeprazol som jag tror hjälpte efter tre timmar. När vi satt och väntade på att Leon skulle göra sitt pass så hade jag skitont ena sekunden och helt plötsligt 2 sekunder senare så hade jag inte ont längre. Så himla skumt att det gick över på några sekunder. Det brukar ju gå över lite successivt annars ju.

Nu är jag iallafall himmelskt glad att magvärken är över. Ska nu ta och lägga mig och sova lite. Har ju som sagt inte blivit många timmar sömn de senaste dagarna.

Kommentarer
Postat av: jane

Jag är ingen Läkare men jag känner igen det. Jag tror det är gallstens anfall du har. Jag har en tablett du kan få prova. Om den inte fungerar kan du utesluta det.Hade det varit magkatarr så hade det inte tagit flera timmar efter det att du tagit tabletten

2012-01-11 @ 13:56:13
Postat av: Linda

låter som att det skulle kunna vara ngt annat än magkatarr som sagt. Den kommer ju ofta smygande och i vågor och brukar förändras då man äter osv. Tabletten borde som sagt hjälpt fortare och inte kommit så där plötslig och sån extrem smärta. Ring VC tycker jag!

2012-01-11 @ 14:47:44
Postat av: linda h

Men då måste ja Säga det att ja hade precis likadant som daniella, och inga tabletter på apoteket fungera. Så gick efter mkt om och men till läkaren som konstaterA att ja hade bland den värsta magkatarren han sett. Och pga att ja gick Dit så sent så kommer ja alltid att ha kvar magkatarren.. så det kan mkt väl vara det, samtidigt som det mkt väl kan vara något helt annat..

2012-01-11 @ 15:03:25
Postat av: Linda

ja precis, kan ju vara någon extrem form, känns väl bara som att det borde komma och gå lite oftare. Såna extrema fall måste ju vara gränsen till magsår! :S

2012-01-11 @ 16:07:51
Postat av: linda h

Ja det kan det mkt väl vara. Ja hade ju precis som henne, och det var det värsta i katarrväg han hade sett under Sina 30 år som magläkare.. som jag sa till daniella, att är det magkatarr, så förstår jag att hon har ont. Det är Ingen smärta ja önskar någon :/

2012-01-11 @ 16:29:11
Postat av: Linda

Nej precis, jag har också haft det till och frn under stressiga perioder men det har varit mer jämn smärta som kom och gick konstant. Gäller ju bara att ta itu med det och försöka motverka och se till det som orsakat det :)

2012-01-11 @ 19:51:38
Postat av: linda h

Mitt kunde sitta i i tre dagar om det var så.. Usch. Men det är väl olika från person till person. :)

2012-01-11 @ 20:15:53
Postat av: madde

jag tror på jane, att det kan vara gallstensanfall, det är väl ganska vanligt efter att man har fött barn? både min syrra och mamma fick det ca 3 månader efter att de fött barn och för maria så var det voltaren som hjälpte, eller som de ordinerade efter att ha besökt akuten ett par timmar.

2012-01-11 @ 21:19:15
Postat av: linda h

Barnmorskan sa även att magkatarr oxå e vanligt När man fått barn. Pga sömnvristen, man äter oregelbundet och möjligtvis att man blir stressad.. men som sagt, är det gallsten sa är det nästan viktigare att kolla upp det, det är ju snäppet värre..

2012-01-11 @ 21:51:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Till Toppen