andningslarmet

publicerat i Leon
Nu har vi ju haft andningslarmet ett tag. Sist jag skrev om det var en dag efter att vi fick hem det. Jag är lika nöjd med det nu som då. Jag ångrar inte en sekund att jag köpte det! Oskar tyckte det var onödigt. Onödigt för honom kanske, men inte för mig!
Jag mår mycket, mycket bättre nu än förut, då jag gick omkring och hade en gnagande oro i kroppen hela tiden. Nu kan jag sova i lugn och ro, jag tittar inte till honom mycket alls nu. När jag väl tittar till honom är det för att se att det inte är för varmt och såna saker. Leon gillar ju att somna med nånting på huvudet, och den vi använder är väldigt tjock, så han blir svettig efter 5 minuter med den snutten över huvudet.

Jag funderar nu på ifall vi ska ta med larmet till Thailand eller inte. Det jag är rädd för är ju att väskan ska komma bort och att vi aldrig får tillbaka den. Då måste vi köpa nytt larm och det var inte så billigt. Iallafall inte nya. Men å andra sidan... det är inte kul att oroa sig en hel semester heller. Men jag kanske har kommit över det nu, tänker jag? Iallafall lite. Är nog inte lika extremt orolig nu som jag var för ett tag sedan.

Jag ska tänka lite på det, så får vi se hur vi gör. Det tar ju upp lite plats i väskan också.

Kommentarer
Postat av: pappa

Ni kanske kan turas om att vaka över honom,hört att luften där är väldigt ansträngande för barn speciellt killar.

2012-01-30 @ 19:02:50
Postat av: Daniella

Hahaha jävla tönt! Gör narr av mig bara.

2012-01-31 @ 07:15:50
Postat av: Anonym

mor jobbar i kväll tänkte på nyckeln

2012-01-31 @ 11:47:04
Postat av: Nea

Om andningsalarmet: 80% av de barn som avlider i psd gör det före 6 månaders ålder, så när ni åker till thailand är ju faran nästan helt över. Tänk såhär, 14 barn per år dör i pds, av dessa dör bara 3 efter 6 månaders ålder. Det kanske lugnar lite iaf!

Om våtservetterna: vi köpte eldoroados och fy satan säger jag bara, vi använde 1 våtservett och aldrig mer som det stank, aldrig att jag vill ha den där på liv, det är klurigt att hitta rätt. Vi använder iofs bara våtservetter när vi är iväg pga att liv fick utslag så det går inte åt så mycket men ska absolut testa ica basic nästa gång!

2012-01-31 @ 14:24:42
URL: http://frokennea.blogg.se/
Postat av: Daniella

Haha, vad lustigt! Jag tycker inte de luktar nånting! Men använde ni samma som på bilden? Kanske finns en med parfym och en utan?

2012-01-31 @ 14:39:58
Postat av: Anonym

Ja vi hade samma som på bilden, men vi kanske fick en "dålig" förpackning eller nått haha

2012-01-31 @ 14:59:37
URL: http://frokennea.blogg.se/
Postat av: Linda

När vi är hemma kör vi med euroshoppers torra tvättlappar och blöter de själva, det funkar kanon!

2012-01-31 @ 21:25:47
Postat av: Charlene

Ang Juicen för fyra månader. Har hört att barnen kan få en tsk av det när dom är sjuka och inte har någon matlust. Till hjälp av energin och så att dom får lite vätska i sig :)

2012-02-02 @ 10:57:08
URL: http://chaallaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Till Toppen