fy

publicerat i Stella & Milton
Förra veckan, i torsdags rättare sagt så var det en kvinna hos oss för att titta på Stina. Hon blev med hennes ord "jättekär, och förälskad och ville så gärna ha henne"... Hon skulle ändå tänka över helgen och höra av sig.
På söndagkvällen hör hon av sig och säger att hon vill ha henne.
Vi blir jätteglada både jag och Oskar, för då slipper vi massor strul när mamma ska ha hundarna, och så slipper hon styra upp det där med försäljningen och så. Stina skulle ju även veterinärsbesiktigas innan så jag bokade en tid för onsdagen den här veckan.
På tisdag kväll skickar kvinnan ett sms och säger att hon inte kan köpa Stina. Det är klart att folk får ångra sig, men att skicka ett sms liksom.. lågt. Dagen innan dessutom.

Kommentarer
Postat av: Anna Thomsson

Hej! Jag hade faktiskt inte hört talas om Dermaroller innan du nämde det! Kollade upp det lite på google och det verkar ju vara ett seriöst verktyg. Om du ska använda den så ska du göra det när bristningarna är "färska" alltså när dem fortfarande är lila, innan dem bleks. Blev också sugen att testa nu. Bristningar sitter ju så djupt i huden så det är svårt att göra nåt åt. Jag har hört att dem kommit med en ny laserteknik som ska vara bra. Vet inte vart man gör det eller vad det kostar. .kram!

2012-02-09 @ 20:17:50
URL: http://annathomsson.blogg.se/
Postat av: Charlene

Tack :D

2012-02-09 @ 23:18:53
Postat av: Oskar

Det var på onsdagen hon skickade sms :)

2012-02-09 @ 23:42:56
Postat av: Carro

Vad fint rummet är i thailand! Vart i Thailand är ni? Och vad heter hotellet? :) har ni all includise? :)

2012-02-13 @ 14:05:07
Postat av: Carro

??????

2012-02-14 @ 17:57:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Till Toppen