Jeans

publicerat i Leon

Det gick bra på förskolan idag också. Jag var inne och han var ute och lekte sen somnade han vagnen lagom tills vi skulle gå. Imorgon ska jag bara lämna av honom och så får han vara utan mig i ett par timmar och även äta lunch. Ska bli kul faktiskt!

Efter förskolan gick vi på stan. Jag köpte ett par mjuka jeans till honom, då de bör ha jeans eller lite tåligare byxor utomhus. Jag rensade ju hans garderob häromdagen och han fick inte så mycket kläder kvar. Inga jeans alls så det är något jag måste köpa. Nu har han iallafall 2 par.

Jag märkte på stan att storlek 86 varierar väldigt mycket från butik till butik. H&M Stl 86 är ju från 12-18 månader medan cubus 86 är från 1 1/2 år och uppåt. Jag hade tänkt köpa fler jeans men hittade inga. Det måste ju vara ganska mjuka så han kan röra sig ordentligt ute.


Kommentarer
Postat av: mia

Myrorna har massa mjuka jeans, riktigt fina

Svar: Okej! Jag får se ifall jag tar mig ner dit nån dag. Det är ju mycket lättare att bara traska ner på stan liksom... Är inte heller så förtjust i Myrornas kläder men man kan säkert hitta något kap eller två.
Daniella Goretti

2012-08-30 @ 19:51:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Till Toppen