fisher-price app

publicerat i Leon
För dem som tillåter sina barn att pilla med ens mobil så är apparna från Fisher-Price faktiskt bra. När barnet trycker på den lilla figuren så sjunger den och dansar och barnet kan även spela på pianot som finns. 
 
De har lite olika appar, och de är på engelska. De har bland annat också en som visar upp olika djur och vad den gör för ljud. Ganska lärorikt ändå om man nu vill göra något annat än att läsa en vanlig traditionell bok.
 

Kommentarer
Postat av: nea

Vi har också kollat på den men den har inte fullt liggläge har jag för mig. Likadant med quinny zapp extra, den har fullt liggläge fast bara i framåtvänt läge. Vi har istället fastnat för city select mini, inte framåtvänd tyvärr men passar nog oss väldigt bra.

Svar: Men helt fullt plant liggläge är väl inte nödvändigt? Huvudsaken är tycker jag iallafall att de kan ligga lagom bra, alltså inte sittande ställning. Brio Singen sittdelen har ju inte heller fullt liggläge =)
Daniella Goretti

2012-08-08 @ 10:50:18
URL: http://frokennea.blogg.se
Postat av: Linda G

Grejen med fullt liggläge e ju att det är bättre för deras kropp att ligga helt plant om det är tänkt att de ska sova i vagnen :) Det har inte vi på vår resvagn men dock på vår större. skulle vilja ha en mindre vagn med fullt liggläge :)

Svar: Det är fullt liggläge på den vi har som resevagn som ska säljas, Babytravel Bangkok
Daniella Goretti

2012-08-09 @ 13:46:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Till Toppen