tidig morgon.

publicerat i Vardagsliv
Har precis matat lillen. På natten är han jättetrött och sover när jag byter blöjan innan matning, och när jag matar honom halvsover han. Efteråt när jag ska rapa honom över axeln så somnar han också. Sötnosen min!

Skulle egentligen vilja sova lite nu, men känner att jag måste pumpa lite till honom så han får det när han vaknar vid 6-7. Har gett ersättning 3 gånger i rad nu. Brukar ju köra varannan bröstmjölk annars. Får lite ångest för det, haha.

Klockan två ska vi till BVC. Har ångest för det med. Vad hon ska säga om att vi har börjat ge ersättning osv. Att jag nästan gett upp amningen.

Klockan fyra ska vi fastställa Oskars faderskap. Heter det så? Ingen aning. Men vi ska göra faderskapsgrej iallafall.



Jag hade en jättehemsk dröm inatt! Jag vet att det är skittrist att höra om andras drömmar, men känner att jag måste berätta.


Jag drömde iallafall att jag och min familj var i Grekland och Alex försvann någonstans. Vi var så himla oroliga, och vi trodde ju att han hade blivit mördad. Helt plötsligt i drömmen då, så var vi hemma i Herstaberg. Han var borta ca 1 dag innan han kom hem. Kommer ihåg att han kom in genom dörren. Ansiktet var helt svullet, och ena sidan av ansiktet var helt rött och usch. Han hade alltså blivit misshandlad och jag börjar illtjuta. Då säger pappa; "men det är väl bättre än att han kommer hem styckad i bitar..". Jag vaknade av att jag snyftade.

Jag hatar mardrömmar! Peppar, peppar så drömmer jag inte mardrömmar så ofta. (var tvungen att ta i trä nu. tvångstanke)

Kommentarer
Postat av: Nea

Tycker inte du ska ha dåligt samvete över ersättningen eller vara orolig för vad de ska säga på bvc. Det är ditt val och du vet bäst vad som är bra för dig och din bebis, ingen annan. Visst är bröstmjölk bättre än ersättning men jag fick ersättning och min bror och vi har inte fått några men för livet av det, vi är kärnfriska och helt allergifria. Tat lungt bara och försök njut istället för att känna att du inte är tillräcklig för jag lovar att det betyder så mycket mer för hans framtid att du finns där och älskar honom än vad han får till middag.

2011-09-12 @ 11:07:13
URL: http://frokennea.blogg.se/
Postat av: linda

Alva fick ersättning helt och hållet från hon var ca 2, 3 månader. Innan det gjorde ja som dig. Och hon är ju frisk som du sett, lite hyper kanske.. Haha ;) men det är dom val i den åldern. Du gör inget fel som ger honom ersättning. Ja kommer förmodligen köra hälften hälften sen när Jimmy inte är hemma ..

2011-09-12 @ 11:49:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Till Toppen