den lätta vägen

publicerat i Leon
Nu är vi färdiga för kalas i Herstaberg! Pluttis ligger och sover.. Inte Oskar då alltså. Men det kunde lika gärna varit han för han älskar att sova som ni vet.

Det funkar faktiskt bra att kombinera med ersättningen. Har ammat honom nu på natten och det verkar räcka för honom. Har även pumpat en gång nu på morgonen som han har fått istället för bröstet eftersom det är så krångligt.

Ska försöka pumpa så ofta som möjligt och ge ersättning däremellan. Känns jätteskönt nu att veta att han verkligen blir mätt och nöjd.

Ni andra mammor, hur är era bröst? Jag menar, jag läcker knappt någonting, och om jag pumpar så är det en jätteministråle som kommer bara. Antar att jag inte har lika bra flöde som andra och därför somnar han och tröttnar varje gång, och får då inte i sig tillräckligt.

Jag känner ju att jag inte kan hålla på och klä av honom och väcka honom varje gång han ska äta från bröstet. Blir ju liksom flera gånger under samma amning som man får hålla på också, och jag orkar inte det helt enkelt.

Jag tycker kanske att jag borde kämpa lite mer med amningen, men jag är ju ganska otålig så jag tar ofta den lätta vägen.


min andra älskling.

Kommentarer
Postat av: Annica

söt han är när han sover. ;D

2011-09-10 @ 12:25:32
URL: http://anniicanilsson.blogg.se/
Postat av: ~sandrakarlsson~

jätte fin blogg! allt bra med dig? :)

2011-09-10 @ 16:16:07
URL: http://sandrakarlssonn.blogg.se/
Postat av: Nea

den låg på skötbordet så det var inte så dramatiskt haha =)

2011-09-10 @ 16:28:32
URL: http://frokennea.blogg.se/
Postat av: Anonym

Mina bröst är som vattenfall, från ingenstans kan det komma en störtskur och när jag använt amningsnappen har både jag och Liv varit dygnsura efteråt. Tror att det är bröstmjölk på precis allt vi äger nu haha. Men ont gör det och eftersom jag kört mycket på amningsnappen blir det extra knepigt att få henne att ta bröstet utan den.



Om jag kände att det inte funkade skulle inte jag amma heller. Tålamod har jag dock varit tvungen att ha med Liv eftersom hon är lite lat som sin pappa.

2011-09-10 @ 16:31:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Till Toppen