"operation vakna senare"

publicerat i Leon
Vi lyckades förskjuta Leons uppvaknande en timma iallafall. Hur fasen ska vi göra för att han ska vakna typ runt åtta kanske? Det verkar ju som i vårat fall att han somnar för tidigt på kvällen.

Igår åt han klockan halv sju och somnade väl senast en timme efter. Vi väckte honom och han åt halv elva, annars hade han velat äta runt två om jag får gissa.
Nästa gång åt han klockan fyra, och nu vaknade han halv sex men då orkade jag inte gå upp, så han fick ligga där och sprattla fram tills sex ungefär.

Han verkar ju inte ett dugg hungrig för tillfället, så jag har nu placerat honom i babygymmet.

Det är ju liksom svårt att försöka hålla en bebis vaken när den är trött liksom. Men jag tror iallafall på att försöka skjuta fram alla mål och sovtider några timmar så att vi hamnar på läggdags runt 21-22 kanske?


Hittade den här på datorn från photobooth... vet inte när den är tagen eller vem som har tagit den, men det ser ju ut som att han är väldigt liten där iallafall :)

Kommentarer
Postat av: linda h

Vi har gjort så att tyra får äta mellan 23-24 sista målet. Då somnar hon kl 24 typ, sen vaknar hon kl 5 nästa gång och sedan kl 9 :) . Det funkar bra.

2011-10-31 @ 07:50:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Till Toppen