mammaträff

publicerat i Vardagsliv
Nu är vi hemma igen och lasagnen står i ugnen. Ska bli gött med lite käk nu... har bara ätit frukost och det var två kokta ägg. Vi har slut på bröd hemma och jag är en riktig brödmänniska, så mätt på två sketna ägg blev jag ju inte!

Vi blev en grupp på sex mammor i åldrarna 22-30. Alla hade pojkar förutom en, haha. Det måste ju säga något om att det föds mer pojkar än flickor?
Vi satt och pratade om förlossningarna, hur de hade gått osv, och pratade rent generellt om våra små liv.
Jag ska träffa några av dem igen redan på fredag på fika. Ska bli trevligt!

Måste säga det att guuuud så skönt det är att få komma ut och socialisera mig på riktigt nu. Träffa nya människor! Jag är ju egentligen rädd för nytt, och göra saker jag inte är van vid. Jag tycker om rutiner och sånt där. Men det är ändå skönt på sitt sätt att få komma ut bland folk.

Vad mer? Jo, jag tror Leon har börjat få ont i magen igen.
Det har ju varit bra nu när vi tagit minifom-dropparna, men nu för någon vecka sedan så började han få ont i magen igen. Kanske ska testa sempers magdroppar?

Jag är med i en grupp på facebook för unga mammor i norrköping och en av dem har anordnat en träff hemma hos henne imorgon kl 11. Jag ska nog dit ett par timmar. På eftermiddagen ska Leon på läkarkontroll på bvc, så det kanske blir jobbigt att vara där i flera timmar och sen en läkarkontroll utan att vara hemma emellan.



en liten photoshoot med Leon.


Kommentarer
Postat av: nea

Vilka söta bilder på er! Är fikan på fredag öppen för alla eller är det en privat grej? Skulle va kul att följa med!

2011-10-24 @ 19:17:04
URL: http://frokennea.blogg.se/
Postat av: kicka

Det är ju kul att träffa mammor och barn i ungefär samma ålder, byta erfarenheter. Leon kanske kan träffa någon lekkompis.

2011-10-24 @ 19:26:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Till Toppen