Leon i sin bumbo

publicerat i Leon

Nu kan han sitta lite bättre i sin bumbo.. Han är fortfarande lite ostadig i den så huvudet åker bakåt eller att han åker på sniskan. Men det blir bättre!!

Igår testade vi hoppgungan, men den var visst ingen hit. Den är för stor så han försvinner i den och han har inte fattat att man ska hoppa än. Men det kommer det med.

Den hoppgunga vi har känns så opålitlig. Det är som en tång typ som man sätter i dörrkarmen.. Man skruvar inte åt eller nåt utan den kläms ihop av sig själv. Tänk om den liksom lossnar så får han allt i huvudet? Vi testade ju att dra åt alla håll och med tyngd och den sitter ju. Den är från gekås förresten. Nån annan som har den som kan säga om den är att lita på?


Kommentarer
Postat av: Nea

Det var egentligen alex som gjorde tårtorna, jag bara skötte dekoreringen av dom. Det var en enkel marängtårta med chokladmousse och så daim och banan. Kalasgott och superenkelt!

2011-11-22 @ 13:29:52
URL: http://frokennea.blogg.se/
Postat av: Linn

En kompis till mig har en sån som man sätter på karmen utan o göra ngt, den sitter där den sitter :O

2011-11-22 @ 17:03:58
URL: http://limpalinn.spotlife.se
Postat av: Jane

Den är helt pålitlig den med en klo. Det var en sådan Alex hoppade i och gorde tvåan så det kom på golvet, sedan gled han runt i det. Ha Ha Ha.....

2011-11-22 @ 23:02:14
Postat av: mamma

Du kan lita på gungan tycker jag

2011-11-23 @ 06:31:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Till Toppen