vad sägs?

publicerat i Graviditeten
Kan ett barn på 6 månader sitta i en sån här? Eller är det för tidigt? Jag har inte en aning, så jag frågar er proffs. Om det finns några?

Eftersom jag är kontroll/planerings-freak så vill jag förbereda mig lite. Tänkte inför Thailandsresan. Vill verkligen inte ta med vagnen vi köpt, för den är mycket större och otympligare än en sån här liten och smidig.

Bilderna är från babyproffsen.se.

Kommentarer
Postat av: jane

Jag tror att en sådan liten blir trött av att sitta i en sådan kärra.

2011-05-24 @ 05:15:19
Postat av: Nea

Jag är ju en amatör och precis helt ny och färsk med det här men jag skulle tro att det är lite väl tidigt för en sån vagn. När man börjar använda sittvagn brukar man också ha bebisen mot sig tror jag.Men å andra sidan? Vad är det värsta som kan hända liksom? Vi har iaf införskaffat oss en brio sing och den ska ju ändå vara relativt lätt och smidig och då kan man fästa babyskyddet direkt på barnvagnen och det kan jag tänka mig är praktiskt och smidigt på resande fot.Lycka till!

2011-05-24 @ 09:35:37
URL: http://frokennea.blogg.se/
Postat av: johanna

Skönare med en mindre och smidigare vagn när man ska ut och resa. Men jag tror att det är förtidigt för en 6 månaders att bara kunna ha sittläge.Hoppas du hittar en som passar er!

2011-05-24 @ 20:47:48
URL: http://jolieee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Till Toppen