SKITjobbigt

publicerat i Vardagsliv
Sista dagen jag jobbade idag. För veckan alltså. Vad trodde ni?

Alltså, jag måste bara få klaga av mig lite! På mitt jobb kan man varken äta eller skita ifred. Blir så trött på det.

Tex..
Man värmer sin mat, tar några kunder emellan, kollar maten.. ja den går att äta, sätter sig ner i en halv minut - kund kommer in, man går tillbaks till maten, kund kommer in igen...och så fortsätter det i kanske en halvtimme. SEN har man ätit upp sin då kalla mat. Skitjobbigt!
Och att bajsa ska vi inte tala om. Man hinner skita en halv korv, sen hinner man ju knappt torka sig i röven innan man måste springa ut till en kund som står och ropar hallå för att man inte kommit ut på 5 sekunder.

Och allt beror på att vi jobbar ensamma. Mycket stressfullt arbete måste jag säga. Man känner verkligen att det tar på psyket.

På tal om annat. Imorgon åker vi på kryssning. Ska bli skoj! Eftersom jag inte ska dricka så ska jag köpa massor godis och choklad och tuggummi! Längtar...

Nae ni, ha en SKITkul helg så hörs vi :)

Kommentarer
Postat av: jane

Du ska sitta på toa med öppen dörr och när det kommer en kund som skriker så gapar du i att "JAG SKITER SÅ DU FÅR VÄNTA".

Jag skulle aldrig kunnat jobbar där" Inte Jeanette heller"Som måste ha en mugg på stubben, Vi skulle gjort på oss för gämnan.....Herre min gud....

2011-03-07 @ 23:24:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Till Toppen