besök hos barnmorskan

publicerat i Graviditeten
hallojsan!

försäljningen har gått som smort. bara soffan kvar nu. hoppas den blir såld iallafall innan den 28 juli, för då kommer våra nya soffor hit. längtar!

idag har jag varit på besök hos barnmorskan. hjärtljuden låg på 145... har för mig att det har varit runt 150-nånting de andra gångerna. barnet var även fixerat, och idag är jag i vecka 32+3. barnmorskan kände efter, och jag fick själv känna att huvudet låg långt ner. häftigt att man liksom kunde känna huvudet med egna händer!

jag ska jobba idag. jag har inte jobbat på skitlänge känns det som, typ en vecka. har haft en väldigt skön ledighet. känner att jag behövde det. får se hur det går med graviditetspenningen också, att den går igenom. för idag är enda dagen jag har på mitt schema för juli. jag antar att jag får några dagar till om det inte skulle gå an med g-penningen, så det är ju skönt.

på torsdag åker jag och oskar till västervik. ska bli skönt att få vara själva och bara vara. kanske bada ifall vädret tillåter. annars ska vi grilla och ha det gott, och göra stan i västervik. om det är nåt att ha vill säga?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Till Toppen