Mums!!!

publicerat i Leon

Blir irriterad när alla andra ska hålla på och säga vad som är rätt och fel hela tiden. Bara för att ni har gjort/gör på ett sätt betyder det väl inte att hela världen måste göra så eller att det är rätt. Det finns väl olika sätt att göra saker.

Man gör som man själv känner är rätt och bra, iallafall jag.
Leon tyckte iallafall att det var gott med blåbär och jag tror inte alls att han kommer dissa morötter och gröt sen bara för han har fått smaka lite frukt. 2 skedar gav vi honom. 1 eller 2 har väl ingen större betydelse?? Plus att 3/4 hamnade runt munnen så han kanske svalde 1 kryddmått!

Mums vad gott säger Leon!! Ska nog ersätta med fruktpuréer helt och hållet :)

 


Kommentarer
Postat av: Andrea

Vet du vad? Man behöver inte alls lyssna på allt folk säger men att ge smakportioner såhär tidigt innebär ju en stor risk för ditt barn. Svalget är hos de flesta barn inte tillräckligt utvecklat innan barnet är 6 månader och det innebär risk för att barnet kvävs om du ger fastare föda än mjölk innan dess. 6 månader är ingen gräns man har satt på måfå. Lyssna till dig själv och ditt eget sätt att göra saker och ta hand om ditt barn, MEN var inte för naiv heller.

2011-12-07 @ 17:58:12
Postat av: Daniella

Man kan ju börja lite smått med smakisar vid fyra månader, så så tidig var jag inte. Antar att de inte skulle sälja burkar som år från 4 månader ifall det var riskabelt för barnet :)

2011-12-07 @ 18:32:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Till Toppen