stuvisar och spykaka

publicerat i Vardagsliv
Ska snart laga stuvade makaroner och steka lite falukorv till lilla mig. Det var längesedan jag åt stuvisar. Älskar det!! Sist jag gjorde det själv så blev det inte alls bra, så jag hoppas att jag lyckas bättre denna gång.

Jag är hundfri!! Oskar tog med sig hundarna till Kimstad. Varje tisdag och torsdag har han fotbollsträning där, så det blir en överraskning varje gång ifall han kommer hem eller inte. Han har ju värsta lyxen och jobbar på hans fars jobb, så då åker han ju med honom dit från Kimstad. Smidigt! Plus att han inte har körkort så han måste be om skjuts varje gång, och det är ju inte alltid han får. Men jag tycker inte att det ska hänga på det. Skjutsen alltså. Han får väl ta tag i körkortet så han kan ta sig HEM till stan där han bor. Inte sova hos mamma och pappa bara för att det är smidigare liksom. Blir lite irriterad på det där.

Men han är faktiskt igång nu, på tal om körkort. Han går någon intensiv teorikurs nu på körskolan i fyra dagar, fattade inte resten, men det är teori-och körprov snart med? Ääsch, bara det går fort så är jag nöjd. Att det äntligen blir av.

Har hela kvällen för mig själv nu... och så får vi hoppas att min man och mina barn (hundar) kommer hem sen. Lite ensamt känns det ju utan hundarna faktiskt, men också en befrielse på nåt vis. Inga krav på att gå upp och ner för trapporna.

Längtar även tills ett tag efter förlossningen och det hela, då jag ska börja på Viktväktarna igen. Få in lite regler och ev. självdiciplin. Har börjat den här veckan med att försöka att inte äta onyttigt. Gick inte så bra. Igår bakade vi chokladbollar och en sockerkaka. På tal om sockerkakan så blev den helt förstörd. Tror man ska vänta lite med att få den att lossna från formen, va? Ser ut som att någon har spytt upp kakan på en tallrik. Men den var god! Hade i oboy och lite citronsaft. Smakar ju iofs inte citron eller choklad, men ändå.

Blev ett konstigt inlägg om allt och ingenting tycker jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Till Toppen