marknadsfynd

publicerat i Vardagsliv
Nea sa till mig igår att de hade såna där söta mössor, jordgubb och blåbär typ, som man hade när man var mindre. Iallafall jag. Minns att jag hade en röd eller en rosa, och min kompis Pontus hade en blå.

Dessa var för ännu mindre barn, typ bebisar. Den jag hade var ju för större barn, typ 5.



Det fick bli en blå för det var den enda som fanns i bär-designen. Skulle hellre velat ha en röd, för jag tycker rött passar bättre på både tjejer och killar. Men blir det en flicka får den fasen bära den blåa mössan ändå. 75 riksdaler gav vi för den. Kanske svärmodern min kan virka en röd?

Innan jag begav mig till marknaden hade jag bestämt mig för att köpa en drömfångare. Denna drömfångare var bland det första vi hittade, men jag tänkte att det finns säkert fler längre ner, man behöver inte köpa första bästa. Men NEJ, inte fan fanns det nån likadan någonstans förutom just i början. Det var ju bara att gå tillbaks hela vägen när allt var slut. Var ju tvungen att ha den där jag hade sett. Den kostade 80 kr. Dyrt för en så liten, men den kan nog åstadkomma mer än vad den är stor, om ni fattar? Haha.

Gick även förbi ett stånd som bara hade sjalar. Fastnade för en jag såg där, men tänkte att de kanske hade fler längre ner, men icke det heller. Fick gå tillbaks till det ståndet igen. 150 kr för sjalen.

'

Tack Oskar för att du öppnade plånboken din =)

Kommentarer
Postat av: Nea

Va kul att du hitta en mössa! Jag och Alex var nere en sväng innan fyrverkerierna och såg att dom var slut på alla ställen så hoppades att det var du som hade hunnit norpa en!

2011-08-20 @ 23:18:40
URL: http://frokennea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Till Toppen