allergi

publicerat i Vardagsliv
Jag har insett att jag är allergisk. Har nog varit det hela mitt liv. Men! Jag tror att det är en vanesak. När jag bodde hemma vistades jag ju med de 2 katter vi har där, Ludde och Nala, dagligen, utan att känna av min allergi, så jag tror att om jag bara skaffar en katt, och låter den bo in sig här, och låter mig vänja mig vid den, så kommer den där allergin inte visa sig. Helst av allt så skulle jag ju vilja ha en Sphynx, nakenkatt, men den är alldeles för dyr just nu. Runt 10 000 kostar dom godingarna och det är ju inget jag kan punga ut just nu. Skulle ju kunna spara i 10 år men då kanske jag inte vill ha en katt längre.
Jag får tänka lite till på kattsaken.

Har precis kommit hem nu från passet som Elke och jag var på kvart över åtta. Jag trodde att vi skulle vara ensamma där eftersom det var så sent, men nej, det var ganska många. Jag har ont i benhinnorna efter 4 dagars träning, men jag känner mig jätteduktig. Har nog inte varit så här duktig med träningen på jag vet inte hur länge.

Ellie och jag överväger att gå på Core imorgon bitti.. gissa när? KLOCKAN SJU! Fyfan.. då skulle jag vilja sova, men vad gör man inte för träningen? Antingen tränar vi klockan sju, Core eller gym, eller så ska vi träna vid 10-tiden, så går jag direkt därifrån till jobbet. Jag jobbar ju 12-21 så kom gärna och hälsa på lilla mig, så kanske jag bjuder på en kopp kaffe :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Till Toppen