15 sep, 09

publicerat i Vardagsliv
Idag ställde jag klockan på 6.. tänkte gå upp lite senare än vanligt, efter som jag vanligtvis är på jobbet runt halv sju, men får lön från kvart i.. så.. det är rätt mycket att göra på morgonen, och då är det skönt att ha det mesta gjort innan öppning, och det hinner man inte om man ska vara där kvart i, men det var det som vart tänkt idag iallafall. Alla dagar som jag varit där långt innan, tänk hur mycket det blir i pengar till slut, som jag inte ens får betalt, eftersom vi bara får pengar från kvart i? Det är mycket tid man kan spara in på att sova ska jag säga.. men det gjorde jag inte idag eftersom jag sov så oroligt inatt, vet inte varför..
Såg också att datorn har varit på under natten, så då kan jag lika gärna blogga lite.

Ska göra havregrynsgröt strax, och fixa mig lite, sen blir det att jobba till kvart över två. Sedan ska jag hem och ladda upp inför step-passet som jag ska på tillsammans med Ellie.

Jag har även hittat den sötaste katten i Sverige, ska nog ringa idag. En blandning mellan en norsk skogskatt och en bondkatt, lite ljusorange och lurvig. Gulligt va?
Kan man förresten lära katter att uppföra sig? Inte klösa sönder soffan? Man kan ju lära hundar att sitta och göra konster, så då borde man väl kunna lära en katt att uppföra sig.. för dom är väl inte osmartare än en hund?

Hejsvejs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Till Toppen