glansig hy

publicerat i Vardagsliv
Madde kom förbi här efter jobbet. Bjöd na på ett kopp kaffe och själv drack jag te. Jag är inte mycket för kaffe nu. Jag drack alltid kaffe eller latte på jobbet, men nu på senare tid har jag tröttnat på det. Men te är gott!

Vi gick en sväng på stan också.

Jag tänkte köpa nåt puder eller något sånt som tar bort glansigheten i ansiktet, för jag är så himla glansig. Jag har inte fet hy direkt, men ändå glansig.
Gick till make up store och tjejen där tipsade mig om att göra tvärtom mot vad jag brukar göra. Jag har ju ett ljust löspuder därifrån plus ett mineralpuder (gobi). Jag har alltid tagit det ljusa först och sen lagt på shimmern/mineralpudret som gör en lite brunare. Men nu ska jag göra tvärtom helt enkelt. Får se om det funkar, annars ska jag köpa en primer därifrån. Jag har en primer från Lumene som snart är slut, men jag tycker inte den mattar huden ordentligt, som det står att den ska göra.

Jag behövde ny toner/rengöring också, så det köpte jag. Hon tipsade om att jag skulle köpa för normal/torr hud istället för till fet hud. Köpte Niveas och även en nattcreme i samma märke. Man ska ju tydligen inte ha samma creme under natten som man har under dagen.

Nu har ni läst om min intressanta hy och om vad jag använder för produkter så här kommer 2 sminkbloggar jag följer:

Linda Hallberg
Vicky

Nu är pappa och Hugo här. Vi ska kika på True talent. Jag börjar bli lite småhungrig så jag ska göra mig ett par mackor också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Till Toppen