dagens trauma

publicerat i Vardagsliv
Nu förstår ni så ska jag berätta om min traumatiska dag. Hemsk dag!

Klockan ungefär tolv tar jag mina hundar och går en kort promenad bort på Vikingavägen. De kissar och bajsar. Jag går tillbaks till huset och lämnar dem för att sedan ta med Hugo och Bella. Kan nämligen inte gå med fyra stycken hundar. Blir alldeles för kaotiskt för min del.

När jag kommer bort en bit hör jag en hund i en trappuppgång, tänker inte mer på det. Rätt som det är flyger den där hunden ut och kommer mot oss. Jag börjar skrika för jag fattar att detta inte kommer sluta bra. Schäfern sprang och försökte få tag på hundarna, och jag snurrar runt med hundarna. Tyvärr får hundjäveln tag på Bella och tar tag i henne och jag tror, är inte säker, skakar henne m.m. Jag blir så himla rädd så jag springer därifrån med Hugo. Tror jag sprang för jag var rädd att den skulle hugga oss med. Jag skrek och skrek och ropade på hjälp. Visste liksom inte vad jag skulle göra.

Till slut sprang jag in i en port och knackade på en dörr och grät hysteriskt och berättade som det var, och han följde med mig för att se hur det var med Bella. Jag vågade inte gå fram. Tänk om hon låg där död och helt blodig!

Vi kommer iallafall fram till Bella och då ligger hon där på marken och flåsar. Ägaren till schäfern sitter där bredvid och klappar Bella. Det kom fram fler grannar som följde med mig till Smådjurskliniken. Vi lämnar Bella där och efter nån timma ringer de och säger att vi måste åka med henne till ett djursjukhus i Linköping istället, där hon kan vara kvar över natten.

Bella var troligtvis mycket chockad av händelsen, men det var inga frakturer eller något sånt. Hon kunde nämligen inte resa sig upp, men de trodde dem berodde på chocken.

Vi får se vad som händer med Bella. Om hon kan resa sig upp när chocken helt har lagt sig, eller om hon fått permanenta skador på nån nerv eller något som gör att hon inte kan gå.

Usch.. kommer drömma mardrömmar om denna händelse långt framöver. TÄNK OM jag hade gått med mina hundar sist istället för först? Om man jämför storleken på Bella och Stella så hade ju Stella dött direkt av ett sånt bett från en ilsken schäfer. Tur i oturen att det var Bella som blev biten och inte nån av mina hundar. Om man får tänka så nu med tanke på vad som har hänt?

Ingen av mina hundar hade överlevt en sån attack!... och stackars lilla Bella... :(

Kommentarer
Postat av: Linn

Men gud!! En bekaill mig blev attackerad igår när hon var ute med sin hund också, vadnt t är det som händer :S

2011-08-04 @ 17:24:07
Postat av: Johanna

Fy fan vad hemskt :(

2011-08-05 @ 18:14:07
URL: http://jolieee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Till Toppen