Frustrerad!

publicerat i Vardagsliv
Ibland kan jag bli så himla frustrerad!
Jag söker jobb. Hela tiden. På olika sätt. Vet inte hur många cv'n jag skickat och lämnat in personligen - och ändå är det ingen som vill ha mig!?

Jag kan stolt säga att jag är SKITBRA, jag kan och jag vill jobba, alla vill inte det. Många trivs bra hemma med sin ersättning och bidrag. MEN JAG VILL JOBBA! Jag är ju för fan asgrym, jag vet att jag skulle göra ett utmärkt jobb i en kläd- eller skobutik för att jag älskar kläder, skor och shopping. Jag älskar att hjälpa och rådgiva folk och kanske till och med inspirera genom min klädsel och mitt utseende.
 
Jag verkligen hatar att det är genom kontakter de flesta får jobb. Så synd om mig då, för jag har inga kontakter i handelsbranschen. Jag känner ingen som kan hjälpa mig in. Men det är många som gör det och jag kan bli så himla avundsjuk på att de har det så lätt.
 
En vacker dag om några år ser jag mig själv som butikschef. Kanske har jag en egen framgångsrik nagelsalong, vem vet.

 
 
/En frustrerad och jobbsökande Daniella

Kommentarer
Postat av: Matilda

Håller med helt och hållet. Men så är det ju typiskt Norrköping oxå. Det är så trist verkligen. :/

2013-09-23 @ 19:58:20
URL: http://matildafiona.webblogg.se
Postat av: Anonym

Håll ut, det kommer ett jobb. Tro på dig själv....

Svar: Det är ju det jag gör! Får hoppas du har rätt :)
Daniella Goretti

2013-09-24 @ 09:51:27
Postat av: Mia

Skicka med den översta bilden med CV:t. Du är väldigt vacker och det smärtar att säga det, men utseende har stor betydelse! Då har du ju dessutom något som skiljer dig från mängden, de flesta skickar inte med foto. Sätt dig med och fundera, vad vill du verkligen göra, antar att det där inom handels du vill vara. Vilken/vilka butiker kan du tänka dig att arbeta i? Ta dig sedan i kragen med CV:t i högsta hugg och gå dit och presentera dig. Utstråla massor energi och var glad och lättsam. Erbjud dig att vara timvikarie för att få in en fot och visa vad du går för. Att du är flitig och inte arbetsskygg. Flexibilitet är ju ett stort plus också, då arbete med kort varsel kan vara ett problem för många arbetsgivare. Klart att du kommer att få jobb, du verkar vara en jättebra tjej! Ställ in dig på att du ska ha jobbet. Lycka till!/ mia

2013-09-24 @ 17:23:26
URL: http://www.mysketches.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Till Toppen