Sömn

publicerat i Leon

Barnet ligger och sover och själv så vaknar man halv sex. Plus alla andra gånger inatt som Leon vaknat till. Lyckligtvis inte lika många som igår, men tillräckligt många för att rubba min sömn.
Det är så synd om honom! Igår varje gång han hostade så grät han till.


Kommentarer
Postat av: Linda

Usch, det är riktigt trist när de blir sjuka. Jag är inte van att sova så mkt annars heller men han va geonförkyld och fick ögoninflammation plus en tand mitt i allt så blev att va vaken större delen av nätterna i 1,5 veckas tid. Men det är ju sånt man får ta. Man ska nog inte räkna me att få sova överdrivet mkt som småbarnsförälder :) Hoppas han kryar på sig!!

2012-03-21 @ 07:36:58
Postat av: linda h

Nja inge vidare när dom vaknar på nätterna. Ja har haft tur med Tyra, fast hon varit sjuk o fått tänder så sover hon lika gott på nätterna. Men den dagen kanske oxå kommer, vad vet ja :) .

Håll koll på hostan bara, Tyra fick ju världens virus som du vet, och inte för att vara sån eller skrämma upp dig.. Men kan kanske behövas kollas om han verkar ha ont när han hostar? Hoppas pojken blir bra snart.. Och du får din sömn tillbaka ;)

2012-03-21 @ 08:33:46
Postat av: Daniella

Jag har ju varit ganska bortskämd med sömnen eftersom han har skött sig bra ända sedan födseln i princip. Så jag kanske inte ska klaga...förstår ju att det är jobbigt att vara sjuk. Idag verkar han må bättre iallafall... jag tror att han hade ont i halsen eller något igår, för han ville inte riktigt svälja sin ersättning. Jag kände på halsen och det kändes som att han hade svullna halsmandlar.

2012-03-21 @ 09:26:48
URL: http://daniellagoretti.blogg.se/
Postat av: linda h

Okej, ja han har ju sovit ganska bra jämt :). Men När tyra hade hosta och inte svalde ersättning så var det öroninflammationen som spöka.. och det kan dom få När dom varit sjuka. Men om han ändå är bättre idag så e det nog inget att oroa sig för :)

2012-03-21 @ 16:47:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Till Toppen