wishlist till bebis

publicerat i Graviditeten
Vet ni vad? Jag pratade med Oskar häromdagen... jag har alltid gillat Leo eller Leon, och har faktiskt frågat Oskar förut ifall han gillar de namnen. Då har han sagt att han inte gör det, men när jag frågade häromdan så gick han med på Leon. Vet inte varför han har ångrat sig, men nu har vi iallafall ett namn att gå på. Om det nu blir en kille.

Bara ett tjejnamn kvar nu då... Elsa är okej, men ett OKEJ räcker inte. Det måste liksom kännas helt hundra och jag vet inte om det gör det. Och ni som säger att man ser vad det är för nån när barnet tittar ut - jag känner inte så. Jag känner att man liksom måste ha några namn som man gillar. Jag tror inte att det bara dyker upp något namn, typ Hulda bara för man ser vem personen är.

Men det är ju bara jag det.

På tal om annat så har jag gjort en liten önskelista till lilla bebisen för er (speciellt mamma), som jag vet kommer handla lite...

Babyvakt med lång räckvidd. LÄNK!

Flaskvärmare. Finns bl.a på elgiganten. Då sätter man bara i flaskan och trycker på någon knapp. Smidigare än att sätta i micron då den lätt blir för varm och man måste vänta på att det ska kallna. LÄNK!

Kläder i storlek 50. Har bara några få plagg som jag köpt själv. Skulle behöva långärmade bodys och byxor. Långärmade då hösten snart är här och sådär.

Vällingburk med doseringsfack. LÄNK!

Kommentarer
Postat av: linda h

Leon är fint. Det namnet har vi oxå. Det skulle Alva hetat om hon varit en pojke :) .

2011-08-08 @ 12:43:41
Postat av: Charlene

Ja tycker också det är skumt !

Men min bm har heller inte sagt något, men har läst det på flera ställen nu :P

2011-08-08 @ 14:08:56
URL: http://chaallaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Till Toppen