klunka bärs.

publicerat i Graviditeten
Vad tycker ni om att dricka en klunk bärs/cider/vin när man är gravid?

Jag tycker/tror inte alls att det är någon fara. Har ju själv tagit en klunk öl och cider lite då och då (5 gånger kanske, sammanlagt). Bara för att liksom känna smaken. Man släcker ju inte törsten direkt av en klunk. Tyvärr.

i Spanien och andra länder dricker gravida vin till maten och deras barn är väl helt normala vad jag vet? Allt är så himla överdrivet! Man får inte göra si och så, inte äta det och inte dricka det för då kan det bli si och så. Ska jag vara ärlig så har jag inte ens läst listan som finns från livsmedelsverket där det står vad gravida bör avstå från.

Och nu är jag så himla sugen på en kall bärs!! Har ännu inte köpt någon och lagt på kylning som jag skrev att jag ville, som jag ska dricka när jag har fött. Lär väl inte ens vara sugen då.

Tror att jag är så himla sugen på öl nu bara för att jag inte får dricka en! Har liksom aldrig varit sugen på en öl förut, och har nog aldrig någonsin druckit ett glas öl eller vin bara för att det är gott eller för att man är sugen. Då har jag hellre avstått och väntat på tillfälle då det är fest eller så.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det finns ju alkoholfri öl :)

2011-08-01 @ 21:52:42
Postat av: Nea

Jag saknar verkligen att social-dricka faktiskt men jag hittade god alkoholfri cider på netto inne i stan som var jätte god från kopparbergs. Köper mycket alkoholfritt på systemet också, både vin & öl och är jag ute dricker jag en del alkoholfria drinkar så då känns det lite bättre.



Men frågar du mig så bryr inte jag mig om ifall man smuttar, i dom mängderna är det ju harmlöst!

2011-08-01 @ 22:44:17
URL: http://frokennea.blogg.se/
Postat av: Nea

Nu kan man iaf börja se framåt och köpa kläder inför den normala kroppen som komma skall. Kör vi hårt med stavarna kommer vi bergis bära jeans innan vi vet ordet av! Absolut, vi får ge oss ut en mulen dag, annars väldigt tidigt/eller sent innan det hettar till som mest.

2011-08-01 @ 22:45:45
URL: http://frokennea.blogg.se/
Postat av: Elin

Vill du få hem GRATIS presentkort till olika värden

150:- 250:- 300:- el 500:- kronor på olika affärer?

OBS detta är helt gratis!!! Jag har fått presentkort på över

1500kr! Gå in på länken och registrera dig...

Det FUNKAR! Jag LOVAR!!!

Kicks, Åhlens, H&M, Nellys:

http://www.gratismakeup.se/?r=246154

2011-08-01 @ 23:13:24
Postat av: jane

Ja inte fanns det några listor att "Äta" och "dricka" efter när jag väntade barn. Men det var ju på stenåldern. Jag åt och smorde i mig det jag tyckte passade. Nog tog jag en eller ett par öl också. Inte ser det ut att ha gått någon nöd på mina barn. Stora och frodiga är dom. Ha Ha!!!!

2011-08-02 @ 17:16:46
Postat av: Nathaly

Jag kör på alkoholfritt från systemet, Carl Jung mosserande vin smakar som om det har alkohol i sig :D as gött kallt!

2011-08-06 @ 19:28:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Till Toppen