arg.

publicerat i Vardagsliv
Jag är så himla arg! Först var jag arg på hunden, men nu när det gått en dag så har det sjunkit in lite mer. Är nog inte ett dugg arg på hunden längre. Tycker bara synd om den. Att den har hamnat hos en så fel ägare. Hur fan kan man tycka att ens hund är frisk när den går till attack mot andra hundar?!

Mamma och jag var hos ägaren igår och berättade att Bella hade dött. Innan vi skulle gå precis så frågade jag;
"Anser du att din hund är frisk?" "Ja, det tycker jag", svarar han.

Hans hund är inte ett dugg jävla frisk, och allt är hans fel !!!

Jag kräver inte längre att hunden ska avlivas. Men en sak kräver jag, och det är att ägaren får djurförbud. Hunden måste omplaceras till ett bättre ställe där den måste rehabiliteras. Där någon bryr sig om hundens socialisering och vad det nu kan heta.

Jag kommer aldrig gå den vägen förbi det där huset. Inte på väldigt, väldigt länge iallafall. Och absolut inte om hunden ska vara kvar där. Vem vet nästa gång hunden flyger ut genom porten igen?! Har man inte bättre koll på sin hund som hundägare så ska man inte ha hund. ABSOLUT INTE om man då har en agressiv hund, som i det här fallet.

Vart kan man gå och kräva att hunden omplaceras??
Vi har ju gjort en polisanmälan på ägaren. Mer än så kan vi inte göra. Vet ju inte ens om det här kommer gå vidare... hoppas det för annars .......... (kan inte skriva vad jag vill för då blir väl jag polisanmäld)!

Känns så himla tragiskt att en oskyldig hund ska behöva berövas livet bara för att en hundägare inte har bättre pli och koll på sin hund. Så himla tragiskt.

Han har tagit bort en medlem ur våran familj. Ingenting i världen kommer ju någonsin att ersätta Bella, men jag skulle glädjas ifall hunden försvinner härifrån och att ägaren aldrig mer får ha hund.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Till Toppen