ögonbrynsförändring

publicerat i Vardagsliv
Jag överväger att göra en grej med mina ögonbryn.

De kanske kan tyckas vara perfekta. Iallafall på bild. Det är det som är grejen. Alltid när jag tar kort på mig själv så lyfter jag liksom upp ögonbrynen, och då blir de fina.

I verkligheten så har jag lazy-eyes som Oskar säger. Ögonlocken/brynen hänger liksom, och sjunker ner. De ser inte alls ut i verkligheten som de gör på bilder. För jag älskar dem verkligen. PÅ BILD.

Jag funderar iallafall på att göra som Linda.



Hon har tagit bort det mesta av brynet, förutom där i början, och målat dit resten. Det enda jobbiga med att göra så är ju att man knappt har några bryn när man sminkar av sig. Det är nog kanske jobbigt också när man svettas eller råkar klia sig så brynen försvinner.



Titta där! Mina bryn är ju skitsnygga. Men det är ju som sagt bara på bild de blir sådär perfekta, eftersom mina bilder ofta är tillgjorda. Jag ser fan inte ut sådär egentligen. Ögonbrynen hänger.

Nu till den stora frågan...
ska jag göra ett ögonlyft? haha. Nae det var inte den riktiga frågan.

SKA JAG GÖRA SOM LINDA? Eller ska jag gå med lazy-eyes resten av livet...


Kommentarer
Postat av: Anonym

Du ska se ut som du gör, sluta försöka göra dig till ngn du inte är , och btw så har du inte alls lazy eyes, du har fina ögonbryn och dom hänger inte alls mycket . Vem fan vill gå utan ögonbryn när man tagit av sminket ? och när du tränar då? ska du vara ögonbrynslös då? skit fult! ha dom du har, du kanske kan nopra upp dom lite bara om du vill ha högre ? eller så har ja ett annat tips :) säger när vi ses orkar inte skriva mer :P

2010-11-12 @ 11:43:43
URL: http://ellinorastamaria.blogg.se/
Postat av: daniella

Haha.. nu förstår jag inte? Göra mig till nån jag inte är? Bara för jag ändrar mina ögonbryn.



då kan jag ju inte sminka mig eller byta hårfärg heller då..för då gör jag mig till nån jag inte är..:P

2010-11-12 @ 11:51:48
Postat av: Anonym

menar att du vill göra så himla mycket med dig ofta :P tuttar och läppar och ja , nu raka av dig ögonbrynen:P dina är mkt finare än att inte ha några. Någon gång kan du ju ta emot det positiva man säger om dig än det negativa ? Sa att du är fin som du är , men du svarade bara på det negativa... think about that.

2010-11-12 @ 23:12:56
Postat av: Paulina

Du ska ha dom du har nu! ge dig! :D du har fina ögonbryn i verkligheten också.

2010-11-13 @ 16:26:41
Postat av: jane

Gör som DU vill. Skit i vad andra tycker. Det är många som rakar av ögonbrynen. Va då??? kul att vara utan när man tränar??????????

2010-11-13 @ 21:37:44
Postat av: mamma

jag tycker okså dom är fina som dom är,,,gör inget med dom

2010-11-13 @ 22:19:21
Postat av: Daniella

Men hon menar att man inte har ögonbynen kvar när man tränar eftersom man svettas bort dem. :) o det är ju sant.

2010-11-13 @ 22:20:40
Postat av: jane

h

Har väl inte svettas så mycke nu men förrut. Inte vet jag att det var något konstigt med att inte har några ögon brynd för. Har dom senaste åren rakat av dom. Å tar igen.Det är många som tar bort dom,, uvtsätt ålder....

2010-11-13 @ 23:16:28
Postat av: jane

Givetvis "rakar" man inte bort dom, man plockar dom. Men jag tycker dom är jättefina som dom är.Det är väl så att man är aldrig nöjd???

2010-11-14 @ 10:43:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Till Toppen