23 mars, 10

publicerat i Vardagsliv
Oj.. en lång dag på jobbet. Nästan som vanligt. Jobbar dag imorgon igen, sen är jag ledig! Jag ser alltid fram emot ledigheten. Men vem gör inte det?

Fick min lönespec idag också. 6000:-!!! Det hade jag aldrig trott. Jag som var ledig i 2 veckor dessutom. Så nu är jag glad! Nu kan jag beställa massa mer från H&M, JIPPI!
Eller nej.. skämtåsido, det ska jag inte. Jag ska ta tag i mina sista avbetalningar tror jag så jag slipper dem sen. Och då menar jag inte lånet på 200 000 för lägenheten. Jag menar mina glasögon som jag använder så mycket. 2000 har jag kvar att betala på dem tror jag. Fast nu när jag tänker efter, om jag betalar typ 500, så kan jag ju ha roligt för 1500, och betala av som vanligt i ett par månader till. Hur låter det?
Får fundera lite. Skönt att bli av med skulder så att säga, men.

Idag ska jag vara ersättare för Emmas pass klockan 17. Nu ligger jag i hårdträning, haha. Grejen är den att jag kom på igår att när jag tränar mycket under veckan så blir det mycket jobbigare på måndagen när jag kör mitt pass. Det borde ju vara tvärtom, att jag är tränad tills måndagen, men icke! Motsatt effekt liksom.
Körde ju mitt pass igår som vanligt, askul!

Nu ska jag vila o se på tv, sen kör jag klockan fem som jag skrev nyss.

klockan FEM!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Till Toppen