äntligen lite ledig

publicerat i Vardagsliv
OJOJOJ vad roligt att få så mycket kommentarer. Det händer inte ofta hörrni! Fortsätt så.. Vet inte om jag ska svara på kommentarerna i inlägget ni kommenterade, eller skriva svar här, eller svara när vi ses på riktigt. Haha. Vilket dilemma..

Kan ju säga att chokladen igår var skitgod! Den slår inte yoghurt raspberry, det gör nog ingen choklad, men den ligger tätt inpå på topplistan iallafall.

Nu har Oskar åkt iväg till GBG på bröllop. Han ska gifta sig med sin andra fru. Eller blivande kanske det heter då.. naevars, han ska på sin farbrors bröllop.

Jag har sminkat mig och fixat iordning mig för idag ska jag till Herstaberg och fira pappsen och Paulina. Hoppas du blir glad för min present Palle :) Det är en deodorant för du luktar så illa. Ooops, nu sa jag ju vad det var! Faan då, men du blir nog glad ändå.

Imorgon jobbar jag hela dagen. Det är kampanjbyte i butiken som jag tycker är så jobbigt att fixa själv. Man ska byta ut veporna mot nya, och lägga dit nya produkter i kampanjställena, och nya stora skyltar så folk vet vad det är kampanj på. Kommer ta lång tid, men det går väl bra som det oftast gör för mig.
Efter den långa dagen imorgon så kommer jag jobba på måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag och lördag. LÅNG VECKA! Usch. Men det är bara att bita ihop. Visa vad jag kan. Synd bara att chefen är på semester, då får han ju inte se hur duktig jag är.

Jag ska bli butikschef en dag. Kom ihåg vart ni hörde det först! Fatta vad skönt att ha sin egna butik. Kunna anställa duktiga och drivna människor. Göra som man vill. Förstå mig rätt när jag säger så. DRIVA EN EGEN BUTIK! Härligt!



Nån som förresten vet hur man gör för att få klickbara bilder när man tar dom som miniatyrer? För när jag gör så, så går det inte att förstora dem genom att klicka. De är alltså inte klickbara.

Kommentarer
Postat av: jane

Jag tror att din chef vet hur bra du är. Annars tror jag inte att du fått vara kvar. Jag vet att du kommer att få en egen fin affär att driva som du vill....

2010-08-28 @ 16:52:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Till Toppen